Trondheim gruppe delte ut priser til beste bachelor- og masterstudent

14. februar 2023 delte Trondheim gruppe ut NEFs pris til beste bachelor- og masterstudent uteksaminert i 2022 fra Institutt for elkraftteknikk ved NTNU.

Mottaker av prisen som beste bachelorstudent var Espen Aglen, mens Casper Klop mottok prisen for beste masterstudent. De holdt en kort presentasjon av sine bachelor- og masteroppgaver. Espen var med i gruppe på fire studenter som leverte bacheloroppgave med temaet «Spenningsregulering av synkrongenerator i vannkraftverk tilkoblet distribusjonsnett». Han studerer nå på masterstudiet i Energi og miljø ved NTNU.

Casper Klop leverte masteroppgave i et samarbeid mellom NTNU og det tekniske universitetet i Delft i Nederland, med tittel «Forces and vibrations in a Modular HVDC Generator». Han har nå startet på doktorgradsutdanning ved Institutt for elektrisk energi (nytt navn fra januar 2023) ved NTNU.

Prismottakerne fikk diplom og 15 000,- kroner hver fra NEF.

I tilknytning til utdelingen ble det servert pizza og mineralvann til en forsamling av lydhøre NTNU-studenter og medlemmer fra Trondheim gruppe.

Bilde, fra venstre: Leder i Trondheim gruppe Henning Taxt, Førsteamanuensis Pål Keim Olsen (NTNU), Casper Klop, Espen Aglen, Dosent Trond Toftevaag (NTNU), president i NEF Halsten Aastebøl. Foto: Aurora Fosli Flataker