Om NEF

Norsk Elektroteknisk Forening (NEF) er Norges fremste nettverk av teknisk fagpersonell med spesialitet innenfor elektro- og energiteknikk. Vi har rundt 850 medlemmer og avholder hvert år ca. 25 arrangementer fordelt på 5 lokale grupper rundt i landet.

De lokale gruppene samles med jevne mellomrom for å høre på spennende foredrag, sosialisere, diskutere faglige problemstillinger, bygge nettverk, og fremme samarbeid mellom fagmiljøer. Les mer om medlemsmøter. Foreningen er basert på frivillighet og engasjement, og vår medlemsmasse utgjør personer fra både kraftbransjen, industri, olje & gass, rådgivningsbransjen, bygg og anleggsbransjen.

Våre medlemmer er i alle aldersgrupper og yrker, montører, teknikere, ingeniører og direktører. Fellesnevneren er at de alle har en stor interesse og engasjement for faget.

Hvordan bli med i NEF?

Alle kan bli med i NEF, uansett utdanning, alder, eller hvor du jobber. Det eneste vi forutsetter er at du har interesse for elektro– og energiteknikk.

Innmelding gjøres via innmeldingsskjema som du finner her. Du får da invitasjon neste gang det er et arrangement i din lokale gruppe.

Hvorfor bli med i NEF?

NEF er en forening hvor det sosiale, og å lære av hverandre, står i fokus.

  • Medlemsmøter som tar opp høyaktuelle tema innenfor elektro– og energiteknikk
  • Du får nye bekjentskap og treffer fagfolk fra andre bedrifter og bransjer
  • Ekskursjoner hvor vi ser på spennende elektro– og energiteknikk
  • En flott møteplass for tidligere kolleger, og et fint forum for å diskutere fag
  • Fagbladet Energiteknikk i papirutgave inkludert i medlemskontingenten

Hvor er dere?

NEF har 5 lokale grupper rundt om i landet: Oslo, Trondheim, Bergen, Rogaland og Skiensfjorden.

Du er velkommen til å bli medlem i NEF selv om du bor en plass det ikke finnes en gruppe.

Hva koster det?

Vi er en forening som drives av frivillige. Allikevel må vi ha en liten medlemskontingent for å dekke inn utgifter til arrangementene og fagbladet. Ordinært medlemskap koster 850,- i året, og dette dekkes ofte av arbeidsgiver. Det er reduserte priser for studenter, junior, og pensjonister.