Julemøte i Trondheim gruppe

Julemøtet 2018 ble avholdt fredag 7.desember på Prinsen hotell med totalt 39 deltakere. Selv om det naturligvis var noen som var 50+ så var 25 % av deltakerne en under 35 år, noe som lover bra for fremtiden

Møtet ble innledet med 20 minutters trivelig mingling hvor medlemmene også fikk mulighet for å kjøpe seg noe godt i den mobile baren som festkomiteen hadde organisert.

Deretter ble det gjennomført et kort improvisert medlemsmøte under ledelse av formann Ole Holm som informerte om nytt fra NEF.

Deretter var det tid for møtets første høydepunkt, nemlig et meget bra kåseri over temaet «Klarer energibransjen å se seg selv i perspektiv?» Kåseriet skulle være et lite stikk til energibransjen, og det var nettopp det det ble.

Kåsør var Jørn Engberg som jobber i NTE IKT, og har bakgrunn fra blant annet Tieto, Powel og Forsvaret.

Etter kåseriet var det tradisjonen tro sherry som aperitif før møtets andre høydepunkt, nemlig en fortreffelig lutefiskmiddag. Det ble også i år servert barnemeny i form av ribbe til de som ikke ønsket lutefisk. Til slutt kom festkommiteen med en liten overraskelse, nemlig smågodt i form av sjokolade og deilige småkaker, noe deltakerne tydeligvis satte stor pris på.