Julemøte i Trondheim gruppe

Årets julemøtemøte i Trondheim gruppe ble avholdt på Quality Hotel Augustin 3.desember 2021, og det var hele 25 medlemmer som hadde funnet veien til møtet. Møtet startet med en halvtimes mingling kl. 18.00 med noe godt i glasset, og deretter brukte leder Ole Holm noen minutter for å presentere litt medlemsnytt.

Mange av medlemmene hadde nok sett frem til kåseriet, som var ved Eilif Hugo Hansen fra NTNU over det utrolig artige temaer «Elforsyningen i Andeby». Og vi ble ikke skuffet. Det er utrolig hvor mye spennende informasjon man kan finne i tegneserierutene om man bare bruker blikket og har fantasien i orden. Medlemmene koste seg skikkelig.

Etter kåseriet trakk vi over i restauranten hvor det var tid for møtets andre høydepunkt, nemlig to runder med fortreffelig lutefisk med god drikke til. Det ble også i år servert 2 runder med barnemeny i form av juletallerken til de som ikke likte lutefisk. Underholdningen sto vi for selv med masse sine sanger hvor Trond Toftevåg, «Toftis» akkompagnerte og Olve Mogstad var forsanger. Alt i alt en fantastisk fin kveld.