Julemøte i Trondheim gruppe

Julemøtet 2019 ble avholdt fredag 6.desember på Quality hotell Augustin med totalt 29 deltakere inkludert kåsør. På julemøtet i fjor var det 39 deltakere, og noe av årsaken til nedgangen i år kan nok tilskrives av Statnett og Voith arrangerte julebord på samme dag. Vi får planlegge bedre i 2020, så vi unngår slike kollisjoner.

Møtet ble innledet med nesten 45 minutters trivelig mingling hvor medlemmene også fikk mulighet for å kjøpe seg noe godt i hotellbaren.
Hovedtemaet for julemøtet er jo kåseriet, så posten «Medlemsnytt» ble i år holdt veldig kort.

En lydhør forsamling.

I år hadde vi vært så heldig å få vårt eget medlem Trond Toftevåg («Toftis») til å kåsere over det utrolig spennende temaet «UKA og studentrevyene gjennom 100 år».

Toftis holdt et fantastisk kåseri som varte i over 1 time, uten andre hjelpemidler enn egen stemme og kroppsspråk, men når man har slike formidlingsevner trengs det ikke hjelpemidler. Vi fikk høre historier fra helt tilbake til etableringen av NTH i 1910 og frem til i dag, og det var ikke mange viktige hendelser og revyer Toftis ikke nevnte i løpet av sitt kåseri.

Toftis
Toftis kåserer.

Etter kåseriet var det i år portvin som aperitiff før møtets andre høydepunkt, nemlig to runder med fortreffelig lutefisk. Det ble også i år servert 2 runder med barnemeny i form av ribbe til de som ikke ønsket lutefisk.

Robert Balteskard fra festkomiteen takket for maten.